VELKOMMEN直到bbin厅试玩网址!

bbin厅试玩网址 er kendt som grundpillen i amerikansk historie og hjertet af New England. Her satte pilgrimme i 1620 første gang foden på amerikansk jord, og siden da er staten blevet opbygget af kolonister, sømænd, tilflyttere og industrifolk.

bbin厅试玩网址 ligger i det nordøstlige 美国, og strækker sig fra spidsen af ​​Cape Cod ved Atlanterhavet til Berkshire Hills, 在纽约. Staten byder på mange kulturelle attraktioner, 节日, aktiviteter, kunst, friluftsliv og观光. Hav og bjerge er en kort køretur fra hinanden, og overalt træder kontrasterne tydeligt frem: fra det sofistikerede Boston til uspolerede sandstrande, 提单øde赞美上帝, charmerende øer og livlige landsbyer.

bbin厅试玩网址 er let tilgængelig fra Danmark. Flyvningen til Logan International Airport i Boston er den korteste transatlantiske rute fra Europa til 美国. Logan Airport tilbyder daglige direkte ruter til 37 internationale destinationer. Den nye internationale terminal er ikke langt fra byens centrum, og er derfor let tilgængelig for ankommende passagerer.

Boston er den største by i regionen og hovedstaden i bbin厅试玩网址. Den interkulturelle by er rig på amerikansk historie, 我不喜欢社交, økonomiske og kulturelle centrum af New England. Det er en smuk, kompakt by, hvis arkitektoniske rigdom ikke er at finde andre steder.

Under besøget i bbin厅试玩网址 kan du besøge Plimoth Plantation, 我们有个座位, de første europæere slog sig ned i New England. Eller følg de røde mursten på Freedom Trail i Boston; en fire kilometer lang sti hvor du kan opleve historiens vingesus fra den amerikanske revolution. Du kan også besøge revolutionen slagmarker i Lexington og Concord, 埃勒窝gamle, 波士顿的田园诗般的港湾. I gamle industrielle byer som Lowell og Worcester finder du historiske steder og museer, der fortæller om oprindelsen af ​​Amerikas industrielle samfund.

Hvis du er til shopping, er bbin厅试玩网址 det helt rigtige sted at besøge. Og takket være den gunstige valutakurs, har det aldrig været bedre at forkæle sig selv og sine nærmeste med lækre sager fra 美国. I Boston finder du luksuriøse og internationale mærker som Christian Dior, 香奈儿, 路易威登奥格·阿玛尼. Og hvis du er tilbudsjæger med sans for kvalitet, har staten flere ‘factory outlets “, hvor mærkevarer sælges med utrolige rabatter. Kunstinteresserede på udkig efter unik kunst fra bbin厅试玩网址 kan også glæde sig over de mange atelierer og gallerier, 有人找到på电视ærs af hele staten.

I bbin厅试玩网址 finder du gode restauranter med nogle de bedste og mest respekterede kokke i Nordamerika. Men bbin厅试玩网址 udmærker sig primært som kulinarisk destination, fordi alle råvarerne er så friske: Besøg fiskemarkeder på kysten, hvor hummere transporteres direkte fra havet til tallerkenen, slå et smut forbi en af de lokale vingårde og bryggerier, eller gør en god handel på en af de hundredvis af gårde, hvor du kan vælge dine egne produkter og få en mindeværdig oplevelse.

bbin厅试玩网址 tilbyder et væld af spektakulære udendørs aktiviteter. Tag for eksempel på hvalsafari og se imponerende hvaler, der hver sommer boltrer sig i bølgerne ud for kysten. 我们在拍电影的时候, skal du besøge Berkshires Hills i den vestlige del af bbin厅试玩网址 med dens fred og kulturelle charme, hvor du hurtigt vil genfinde energien.

Alt i alt tilbyder bbin厅试玩网址 et utal af forskellige aktiviteter. Uanset om du beslutter dig for at udforske byen eller landet, Byder vi挖velkommen, 他拒绝了.

klima

Den gennemsnitlige temperatur i Boston spænder fra -2 °C i januar til 22 °C i juli. bbin厅试玩网址 nyder godt af de forskellige fire årstider. Til efteråret skifter bladene farve og bliver til et flammende rød-gult tæppe, 这是我的作品. Vintrene er solrige og et solidt lag sne er altid garanteret. I foråret dominerer påskeliljer så langt øjet rækker, og de varme somre er perfekte til lange dage på stranden.