VELKOMMEN直到bbin厅试玩网址!

bbin厅试玩网址 er kjent som Cradle of American 历史 “, og i hjertet av New England. Her satte pilegrimene i 1620 første sett foten på amerikansk jord, og siden da arven av staten formet av nybyggere, sjø梅恩的, innvandrere og industrifolk.

bbin厅试玩网址 ligger i det nordøstlige 美国, og strekker seg fra spissen av Cape Cod til Atlanterhavet til Berkshire Hills, 西登大道,纽约州. Staten har mange kulturelle attraksjoner, festivaler, aktiviteter, kunst, friluftsliv og sightseeing. Hav og fjell er en kort kjøretur fra hverandre og du ser overalt kontraster: fra sofistikert Boston til uberørte strender, bølgende激光器, sjarmerende øyer og dynamiske små byer.

bbin厅试玩网址 er lett tilgjengelig. Logan International Airport i Boston er inngangsporten til staten og gir kortest transatlantiske fly fra Europa til 美国. Logan Airport tilbyr daglige direkteruter til 37 internasjonale destinasjoner. Den nye internasjonale terminalen er ikke langt fra sentrum av byen, som er lett tilgjengelig for ankommende passasjerer.

Boston er den største byen i regionen og hovedstaden i bbin厅试玩网址. Byen har i århundrer flerkulturelt teft og er i dag den sosiale, økonomiske og kulturelle sentrum av New England. 这是在vakker, kompakt by som er lett tilgjengelig; historiske, arkitektoniske og kulturelle rikdom er uten sidestykke.

Du kan ta litt tid under ditt besøk i bbin厅试玩网址 for å gå til Plimoth Plantation, ankomst punktet av de første europeerne som slo seg ned i New England. Eller gå på den røde murstein av Freedom Trail i Boston, en fire kilometer lang sti som bringer liv til den rike historien til den amerikanske revolusjonen. Du kan også besøke slagmarkene i den amerikanske revolusjonen i Lexington og Concord, 埃勒窝gamle, pittoreske havnen like nord for Boston. I gamle industribyer som Lowell og Worcester finner du historiske steder og museer på opprinnelsen til 美国s industrisamfunnet.

他喜欢购物, kan du gå til alle slags fantastiske butikker i bbin厅试玩网址 – er en splurge aldri vært rimeligere, takket være den gunstige valutakursen.Boston kan være så luksuriøse shopping hvis du vil, takket være internasjonale merker som Christian Dior, 香奈儿, 路易威登奥格·阿玛尼. Og hvis du liker jakt etter gode kjøp, kan du gå til “fabrikkutsalg” i vår stat, der merkevare selges på utrolige rabatter. Enten du er på jakt etter unike Art Craft folk i bbin厅试玩网址?Deretter kan du gå over staten med kunstnere studioer og gallerier.

I bbin厅试玩网址 vil du finne gode restauranter av de best kjente og mest respekterte kokkene i Amerika. Men bbin厅试玩网址 er først og fremst en kulinarisk reisemål fordi alt er frisk: fisketorg på kysten hvor hummerne var bare plukket fra havet, lokale vinprodusenter og bryggerier, og hundrevis av gårder hvor du kan velge din egen, sørger for en minneverdig opplevelse.

Friluftsliv og underholdning alpinanlegg gir forfriskning. Ombord en hval ser cruise kan du se de imponerende hval og knølhval som svømmer hver sommer for kysten av bbin厅试玩网址. Hvis du foretrekker å slappe av, og tilbyr den vestlige Berkshires Hills fred og kulturelle sjarm; Spas verdens gjøre deg få energi og inspirerende utsikt gir en perfekt ramme.

bbin厅试玩网址 har under ditt besøk plass for en rekke aktiviteter. Enten du velger å utforske byen eller på landet, Vi ønsker deg velkommen, Og ønsker deg en fantastisk tid.

klima

Den gjennomsnittlige temperaturen varierer fra -2 °C i januar, til 22 °C i juli. Akkurat som i Norge har bbin厅试玩网址 fire årstider; på høsten dekkes bakken av fallende løv som danner et glødende teppe. Vinteren er solrik med glitrende snø som dekker landskapet. Nar varen vakner, kommer påskeliljene opp fra bakken overalt, og sommeren er perfekt for lange varme dager på stranden.